måndag 23 juli 2007

Före i kön

Förra veckan hade vi en lokalpolitiker som pat. Pat väntade på en undersökning med "magnetkamera". Hon hade då fått reda på att väntetiden för undersökningen för närvarande var ca 6 mån...

Då ringer nämde pat till röntgen, förklarar att hon är politiker och klargör att hon ska ha en snabbare tid, annars ska hon börja "bråka". Vips hade hon en tid följande dag!

Det är verkligen för jävligt när folk (och kanske ffa politiker) utnyttjar sin ställning på det här sättet! ...och tyvärr kommer hon undan med det oxå. Ingen kommer nånsin att göra nån större grej av det här än det här inlägget.

2 kommentarer:

Frankofilen sa...

Och vad fan har kollegorna på röntgen för civilkurage? Uselt. Låt kärringen vänta på sin tur, det är ju hon som har bestämt väntetiderna själv. När jag gjorde AT ute på landet kom det ett liknande samtal till vårdcentralen: en tant i beställarnämnden tyckte det hade kommit för mycket snö och undrade om vi inte kunde skicka över några dikstriktssköterskor som skottade ut henne. Snacka om total brist på verklighetskontakt. Samma tant som för övrigt ringde vid minsta viros och krävde en akuttid samma dag samt recept på Doxycyklin för det brukade hon minsann få. Arrgh!

Vård o Vin sa...

Ja, man kan verligen undra vad röntgen här sysslade med...och jag som funderar på radiologi. Högsta hönset på ortopeden tyckte att det var för jävligt, med kommentaren att "hade hon bara tillhört ett annat parti hade hon fått det hett om öronen...".

Vet precis vad du menar. Har vik:at på VC och fått de mest besynnerliga patienter som fått gå före. Som t.ex tanten som inte kunde vänta på över helgen på att gubbens öron skulle sköljas rena från vax eftersom hon inte orkade behöva tala högt åt honom ytterligare två dagar.