torsdag 1 april 2010

Suck och stön

Någon som vill tolka?

Världens drygaste förkylning fortsätter. Hostar massa gult, biljud på lungorna, nästäppt och utan luktsinne...och lungröntgen får ni tolka själv (svar kommer). Fick feber i natt trots 6 dagar med kåvepenin. Tog ett CRP (snabbsänka i folkmun) i förrgår som då var det 10. Kände mig som värsta gnällspiken. Idag, efter nattens feber, hade CRP sitigt till 40. Fortsatt inte särskilt imponerande, men en indikation på att något är på gång och kanske en liten psykisk upprättelse. Har nu bytt till Doxyferm och hoppas på att det ska göra underverk. Finns det någon läkare eller annan bara allmänt vis därute med förslag på fortsatta åtgärder är jag tacksam... Kanske borde man gå till dokotorn ;)

Druvkurs i tisdags gav inte särskilt mycket. Vinprovningen var naturligtvis helt meningslös och jag vet inte om jag lärde mig så mycket nytt. Inlägg om Cabernet Sauvignon och vinframställning kommer dock.

1 kommentar:

Vård o Vin sa...

Trots ett enormt antal förslag på tolkning av röntgenbilden var det ingen som träffade rätt. Mitt på vänster sida (höger i bilden), lateralt (ute i kanten) finns ett diffust avgränsat infiltrat. Får alltså tolkas som lunginflammation. :/

Fortsatt ingne uppenbar förbättring trots 2½ dag på Doxyferm. Ingen feber idag i alla fall, så det finns lite hopp om bättring. 10 dagar utan liktsinne nu. Har gått ner 3kg, alltid nåt!